Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 20:27 31.07.2024 Корнуельський яблучний пирігЦе не витребеньки з марципанами, це добротна, зрозуміла всім випічка. Така, знаєте - береш шматочок до чаю і це замінює сніданок чи вечерю. Смачний, розсипчастий і дуже домашній. На форму діаметром 22см: 3 яйця 220гр вершкового масла 150гр цукру ванільний цукор 100мл сметани 250гр борошна 10гр розпушувача 4-5 великих яблука, краще кислих, твердих Духовку розігріти до 180С. Підготувати форму - вистелити пергаментом. Білки відокремити від жовтків. Вершкове масло розтопити, всипати цукор звичайний і ванільний, змішати. Далі влити по черзі 3 жовтки, збиваючи без фанатизму після кожного. Додати сметану, збити до об'єднання. Борошно змішати з розпушувачем, просіяти, замісити густе тісто. Збити білки до міцної піни, порційно внести в тісто, після кожної порції акуратно перемішуючи лопаткою. Тісто перекласти у форму, розрівняти. Яблука очистити, нарізати шматочками. Втопити по колу. Чим більше яблук, тим смачніше, звичайно. Випікати до сухої зубочистки, приблизно хвилин 50-60. Тетяна Хвиль Переглядів: 133
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |