Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17009)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2112)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2061)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1765)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1759)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1745)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1719)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1673)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1665)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1618)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1536)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1524)

Баклажан-кебаб в духовці (1511)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Вейпінг зі смаком: цікаві новинки листопада
23:00 12.11.2020

Вейпінг зі смаком: цікаві новинки листопада

Виробники електронних сигарет, аксесуарів і рідин для них в останні роки не зменшують обороти і продовжують радувати користувачів новими рішеннями, незважаючи на серйозний тиск, який чиниться на ринок не тільки на тлі пандемії, але ще і на тлі численних спроб жорстко регулювати індустрію з боку влади багатьох країн. Як би там не було, але асортимент вейп шопів зусиллями цілого ряду авторитетних і нових брендів продовжує поповнюватися технічними новинками і рідинами з оригінальними смаковими поєднаннями. Наприклад, каталог онлайн-магазину Cloudfall, доступний за посиланням https://cloudfall.com.ua/, в листопаді поповнився продукцією від давно відомих вейперам компаній. Про них і піде мова.

Eleaf Pico Compaq Pod Mod Kit - з легенди в pod-системи

Компанія Eleaf свого часу запам'яталася величезній кількості користувачів завдяки випуску доступних, практичних, надійних і функціональних пристроїв, які дозволяли помітно розширити можливості за відносно невеликі гроші. А справжнім хітом продажів бренду стали компактні моди серії Pico, популярність яких зберігається до цих пір. Тому немає нічого дивного в тому, що виробник вирішив доповнити це сімейство компактних, зручних і функціональних пристроїв новим рішенням, виконаним за всіма канонами сучасного ринку. Мова про pod-систему Eleaf Pico Compaq Pod Mod Kit, яка може стати прекрасним вибором для тих, хто звик до максимальної зручності, однак не бажає миритися з низьким рівнем продуктивності класичних pod-систем.

Гаджет вийшов цікавим з усіх боків. Висока потужність роботи, місткий обслуговуваний картридж, широкий набір функцій і традиційно привабливий дизайн - все це робить Eleaf Pico Compaq Pod Mod Kit цікавим вибором для кожного.

Картриджі JUST і BUZ - більше смаків в кишені

А для користувачів pod-систем рівня JUUL, OVNS і сумісних з ними пристроїв виробники приготували ще одну приємну новину у вигляді розширення доступних для них лінійок рідин одноразових картриджів. Відтепер у продажу доступні картриджі для pod-систем брендів BUZ і JUST, які дозволять помітно збільшити смаковий діапазон для тих, хто віддає перевагу цим малопотужним пристроям. Різноманітність в даному випадку доповнилася картриджами зі смаком коктейлю Піна колада, полуниці з кокосом, солодкого манго, полуниці з ківі, полуниці з бананом, апельсина з кокосом і інших. Іншими словами, в цей раз виробники зробили приємний подарунок для користувачів pod-систем, які віддають перевагу свіжим фруктовим міксам.

Joyetech Tralus Pod Kit - щось середнє

Не менш відома, ніж Eleaf, компанія Joyetech також вирішила розбавити ринок пристроєм з числа тих, які прийнято вважати чимось середнім між класичними pod-системами і більш продуктивними стартовими наборами. Цього разу модельну лінійку бренду поповнила pod-система Joyetech Tralus Pod Kit, яка відрізняється зручністю в експлуатації, гарною автономністю, приємним дизайном і досить високими показниками по продуктивності.

Переглядів: 4186

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.