Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16734)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2045)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2025)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1713)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1708)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1695)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1696)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1670)

Ванільне морозиво з пармезаном (1635)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1657)

Закуска із запечених баклажанів (1625)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1624)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1584)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1578)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1598)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1591)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1496)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1473)

Баклажан-кебаб в духовці (1468)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1456)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Культура
17:17 28.01.2021

QUICK MINDS – вчимо англійську з азів.

QUICK MINDS UKRAINIAN EDITION від інтернет-книгарні Bookletka це один з кращих підручників для вивчення англійської мови. Він допоможе дітям опанувати іноземною мовою з азів.

Quick Minds Ukrainian edition 1 Activity Book НУШ

Пропонуємо Вашій увазі навчально-методичний комплекс Qquick minds. Він призначений для систематичного вивчення англійської мови з самих азів, та орієнтований для використання учнями молодших класів. НМК допущений до навчального процесу Міністерством освіти і науки України та адаптовано відповідно вимог сучасної програми Нової Української школи. Його створено таким чином, щоб ефективно наділити учнів якісними знаннями з англійської мови. Над цією задачею працювали одні з кращих спеціалістів Cambridge University Press. До роботи над ним долучилися Herbert Puchta, Gunter Gerngross та Peter Lewis-Jones. Він успішно пройшов апробацію в українських школах і отримав схвальні відгуки від провідних методистів і вчителів, тому був введений у вітчизняну освітню програму.

Комплекс складається з підручника, робочого зошита й книги для вчителя, а також додаткових методичних матеріалів, в тому числі на цифрових носіях і в онлайн доступі. В ньому є все необхідне, щоб навчити дитину початковим навикам мовлення, розвинути вміння читання і грамотного письма. Завдяки йому вдасться набути і закріпити граматичні знання, розширити словниковий запас і привчити вільно спілкуватися. В ході навчання використовується ігровий метод викладання матеріалу, який відзначається високою актуальністю і цікавістю, що заохочує учнів до здобуття нових знань.

Qquick minds, переваги:

  • Кожна тема уроку має інформативний і продуманий вступ, діти швидко ознайомлюються з її основним вмістом та заглиблюються в суть теми на підставі узагальненої інформації.
  • Структурованість розділів. Структурно розділи розподіляються за тематикою: Friends, At School, Let’s Play, Pet Show, Lunch Time, Family, Get Dressed!, The Robot. Дані теми надають учням широкий спектр мовленнєвого інструментарію, зокрема з лексики і граматики. Їх вивчення продукується за допомогою розбору практичних комунікативних ситуацій.
  • Освоєння тем відбувається в активному режимі, за допомогою ігор, вербальної та візуальної компоненти. Дітям демонструються картинки, постери, анімації і відео, прослуховуються вірші, римівки й пісні.
  • Багато уваги приділяється граматиці. Граматичні секції виконуються з аудіо супроводом.
  • Секції з фоніксами відточують правильну вимову покращують відтворення букв у співвідношенні звуків, спрощують їх розпізнавання.
  • Проектна робота. Завдяки їй, учні вчиться використовувати набуті знання та пристосовувати свої навики на практиці залежно від комунікативної ситуації в якій вони перебувають.

Замовити НМК Qquick minds по доступній ціні можна на сайті книгарні Буклетка: https://www.bookletka.com/anglijs-ka-mova/quick-minds-ukrainian-edition.html

Переглядів: 4108

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.