Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24038)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3723)

Ванільне морозиво з пармезаном (3280)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3281)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3099)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3082)

Закуска із запечених баклажанів (3032)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3026)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3015)

Баклажан-кебаб в духовці (2903)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2930)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (2928)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2825)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2872)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2798)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2724)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2809)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2725)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2767)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2649)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Курка в лимонно-медовій глазурі
Тетяна Хвиль

21:13 19.12.2016

Курка в лимонно-медовій глазурі

Ищу активную женщину! Кратко о себе:10 гектаров огорода!

Найтрадиційнішою гарячою стравою новорічного столу, на мою думку, є курка – фарширована, запечена, смажена, тушкована, під соусом, барбекю, ціла, розібрана – на будь-який смак. Я теж не виняток і сьогодні з рецептом печеної курки в лимонно-медовій глазурі. За цим рецептом курка відрізняється розкішно-хрумкою скоринкою і смаком в східних мотивах, святковий варіант.

На 8-10 порцій:

Курка -1,8-2,2 кг

Лимон – 1шт.

Мед – 1ст.л.

Масло -50гр.

Часник – 3-4 зубчика

Сіль, перець

Яке в курки найсухіше м»ясо, яке мало хто любить? Правильно – грудка, тому, в першу чергу займемося нею. Курку миємо, просушуємо паперовим рушничком і залишаємо на столі на годину, щоб підсохла шкірка. Масло кімнатної температури солимо, перчимо, додаємо подрібнений часник, перемішуємо. Тушку курки теж солимо і перчимо з усіх сторін. Акуратно пальцями закладаємо масло під шкіру, приділяючи увагу філейці. Коли все масло закладеться, руками розгладжуємо так, щоб масло рівномірно розподілилося. Ставимо в розігріту до 180С° духовку.

Для маринаду сік одного лимону змішуємо з медом до однорідного стану. Ставимо в морозилку на 20 хвилин, виймаємо і змазуємо курку, знову ставимо в морозилку. Так робимо кожні 20 хвилин, поки печеться курка. Це займе приблизно годину-годину двадцять. Перевірити готовність легко – голкою проколюємо найтовстіше місце стегенця, якщо витікає прозорий сік – можна виймати.

Подавати відразу з улюбленим гарніром, а те що залишиться (ну раптом залишиться) прекрасно підійде для начинки гарячих бутербродів.

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Курка в лимонно-медовій глазурі

Курка в лимонно-медовій глазурі

Курка в лимонно-медовій глазурі


Переглядів: 1017


Додайте коментар:

защитный код

Рівненська обласна лікарня отримала сучасне медичне обладнанняРівненська обласна лікарня отримала сучасне медичне обладнання (25)
Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка отримала цінну медичну допомогу від благодійників з...
У Рівному запрацює «Майстерня здоров’я»У Рівному запрацює «Майстерня здоров’я» (23)
У неділю, 18 травня, у Рівному відбудеться масштабна оздоровча подія — «Майстерня здоров’я 2.0». Захід проходитиме в рамках Європейського тижня громадського здоров’я у міському парку культури та...
У Рівному під колесами вантажівки загинув пішохідУ Рівному під колесами вантажівки загинув пішохід (21)
Автопригода сталася вчора, 12 травня, близько 15:30 на території одного з підприємств...
Артур Палатний: «Українська команда» передала позашляховик бійцям 101 бригади ТрОАртур Палатний: «Українська команда» передала позашляховик бійцям 101 бригади ТрО (24)
Волонтерський штаб «Українська команда» передав черговий позашляховик бійцям 70 батальйону 101 бригади ТрО на Сумський...
СБУ затримала агента гру рф, який готував «GPS-маячок» для російського удару по лініях електропередач Рівненської АЕССБУ затримала агента гру рф, який готував «GPS-маячок» для російського удару по лініях електропередач Рівненської АЕС (22)
Служба безпеки затримала ще одного агента воєнної розвідки рф (більш відомої як гру) на Рівненщині. Він готував повітряну атаку рашистів по лініях електропередач (ЛЕП), які живлять Київ та весь...
В Рівненському обласному шкірвендиспансері встановили надсучасну систему для діагностики шкіриВ Рівненському обласному шкірвендиспансері встановили надсучасну систему для діагностики шкіри (56)
Цифрова система дерматоскопії microDERM D200evo вартістю понад 1,5 млн грн, яку придбали та встановили у Рівненському обласному шкірно-венерологічному диспансері суттєво розширить діагностичні...
В Рівному вогнеборці оперативно ліквідували загоряння в квартиріВ Рівному вогнеборці оперативно ліквідували загоряння в квартирі (21)
12 травня, о 15:43 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу в місті Рівне, по вул. Кн. Острозького....
За матеріалами СБУ судитимуть агента фсб, який намагався підірвати колію перед вантажним потягом на РівненщиніЗа матеріалами СБУ судитимуть агента фсб, який намагався підірвати колію перед вантажним потягом на Рівненщині (66)
За матеріалами Служби безпеки регіону завершено досудове розслідування щодо агента фсб, який намагався закласти саморобний вибуховий пристрій (СВП) під залізничну колію, яка використовується для...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.