![]() Рубрики
![]() ... |
Тетяна Хвиль 12:50 25.06.2018 Шотландські бапсиСовесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых В таку прохолоду мені завжди хочеться увімкнути духовку - так би мовити, щоб зігріти душу й тіло. Душа відігрівається в кожного по-різному, а от для тіла хочеться запропонувати булочки – шотландські бапси. Дуже легкі в приготуванні, особливістю є те, що тісто замішується на смальці, і від цього м»якуш готових булочок дуже шовковистий і ніжний. На 8 великих бапсів: 450гр. борошна 8 гр. свіжих дріжджів 60гр. смальцю 150мл води теплої 150 мл молока теплого 1ч.л. цукру 1ч.л. солі неповна
Воду змішали з молоком, цукром, дріжджами до розчинення. Борошно перетерли зі смальцем до утворення крихт, додали рідину та сіль, замісили тісто. Воно буде трошки липнути до рук. Залишили тісто на 2-3 години в теплому місці, щоб підійшло удвічі. Як підійде – обм»яли прямо в мисці і ще залишили на 1 годину. З готового тіста формуємо булочки, викладаємо на деко і даємо відпочити 40 хвилин. Випікаємо при 220С 15-20 хвилин до впевнено-золотистого кольору. Такі булочки дуже смачно підігріти на сніданок, намазати маслом і свіжим джемом, чашку гарячого чаю - і ніяка негода не зіпсує настрій! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1267
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |