Тетяна Хвиль
10:48 13.06.2024
Вафлі
Десерт родом із дитинства, про користь мова не йдеться, тут лише смак і емоційна пам'ять, але раз у рік можна й таке.
яйця - 5 шт.
цукор - 180 гр
борошно - 150 гр
крохмаль кукурудзяний - 10 гр
вершкове масло - 200 гр
сіль - 2 гр
ванілін - 1 гр
Яйця збити за допомогою міксера з цукром до пишної піни. Додати борошно, ванілін, крохмаль, сіль і перемішати. Дати тесту постояти ~30 хвилин(це обов'язково!). Додати розтоплене та охолоджене вершкове масло, перемішати акуратно і відразу випікати. Цей рецепт підходить як для електровафельниці, газової, так і на сковорідці для млинців теж можна випікати.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 310
|
|