Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:43 29.07.2022 Тертий пиріг з сиром та ягодамиДуже важко придумати новий велосипед, та й не треба, краще взяти і модифікувати існуючий. Так само і з рецептами - нове придумати практично нереально, а от додати якусть родзинку саме то. Ось і ми взяли звичайний тертий пиріг, його ще знають під назвою королівська ватрушка, додали ягід і маємо зовсім новий, смачний рецепт. Рецепт на форму 21 см Для пісочних шарів: 350гр. борошна, 200гр. масла холодного 140гр. цукру 1/2 ч. л. солі 1/2 ч.л. соди.
Для сирного шару: 600гр. сиру 4 яйця 100гр. цукру 1 ч. л. ванільного цукру
Для ягідного шару: 300гр. ягід 50гр.пудри цукрової 50гр.крохмалю Готуємо сирний шар: сир перетерти через сито. Яйця збити з цукром, додати ванілін. З'єднати яєчно-цукрову суміш із сиром, добре перемішати. Приготування пісочної крихти: масло (в ідеалі з морозилки) нарізати дрібними кубиками, перетерти руками борошно з маслом і цукром до стану хлібної крихти (можна порубати ножем). Додати соду, сіль і добре перемішати. Для ягідного шару все акуратно змішуємо, щоб кожна ягода вкрилася крохмалем та пудри. Дно роз'ємної форми застелити пергаментом, змастити боки і дно форми маслом. Висипати більшу частину пісочної крихти на дно, утрамбувати і сформувати бортики (можна без бортиків), далі викласти всю сирну начинку, ягідну і зверху решту пісочної крихти. Відправити в попередньо розігріту до 180 С духовку на 40 -50 хвилин до впевненого рум’янцю. Охолоджуємо і подаємо. Тетяна Хвиль Переглядів: 3017
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |