![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 09:56 19.05.2025 Закусочний тортНе можу назвати це печінковим тортом, оскільки це дуже смачний і ніжний тортик, але з двох видів млинців: печінкових та яєчних. Виглядає дуже гарно, смакує ще краще, готується легко, з'їдається швидко - все те, що нам треба. Для печінкових млинців: печінка куряча -250гр молоко -100 мл яйця -2 шт борошно -2 ст.л. розпушувач -1 ч.л. сіль, перець за смаком Для яєчних млинців: яйця -8 шт молоко -100 мл сіль до смаку Для начинки: сир твердий -150гр сир вершковий -100гр часник -3 зубчики майонез -100гр кріп -1 пучок
У чаші блендера з'єднати добре промиту та очищену від плівок печінку, сіль, яйця, борошно з розпушувачем і пробити до однорідної маси. Підсмажити на сковороді з додаванням олії з обох боків. Намагатися розподілити масу якнайтонше. Для омлетних млинців все збити виделкою до однорідної маси. Випікати так само на сковороді. Ці млинці варто не робити дуже тонкими, оскільки будуть губитися на фоні насичених печінкових. Для начинки натерти сир на дрібній тертці, додати майонез, подрібнений часник, кріп та вершковий сир, перемішати. Якщо краї у млинців нерівні, потрібно обрізати їх за формою, в якій збиратимете торт. Промазуємо всі млинці, викладаючи по черзі один на одний. Готовий торт у формі накриваємо харчовою плівкою та ставимо в холодильник на кілька годин. Забираємо форму і прикрашаємо за бажанням. Тетяна Хвиль Переглядів: 115
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |