![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 12:10 07.07.2025 Паштет із зеленого горошкуВи любите бутерброди? Я люблю, дуже люблю італійські брукети, кростіні та паніні, англійські сендвічі, французькі кроки,турецькі донери, японські кацу-сандо, данські сморебреди. Я із задоволенням щоразу пробую нові рецепти намазок, дипів, паст, всього, що може зробити смачний хліб просто неперевершеним. Сьогодні одна з літнії намазок - паштет із зеленого горошку - просто ідеальний у спекотне літо, коли м'яса не хочеться, гарячого не хочеться, а їсти щось треба. горошок зелений – 150 г петрушка (або інша зелень, але обов'язково кілька листочків м'яти) – невеликий пучок часник - 1 зубчик мигдаль смажений - 50 г цедра лимона крем-сир - 100 г олія оливкова - 1ст.л. сік лимона - 1ч.л. сіль, перець за смаком Горошок вкинути у киплячу воду на 5-7 хвилин, тоді занурити в холоджну воду, щоб зберігти колір. Воду злити, дати стікти з горошку. В блендері подрібнити: зелень, часник, горох, горіхи, цедру, олію, кре-сир та лимонний сік. Прокрутити в пасту, але не однорідну, а щоб збіглася текстура. Приправити сіллю та перцем до смаку. Поставити в холодильник на годину. Скибочки хліба підсмажити з двох боків на сковороді. Безпосередньо перед подачею змастити хліб начинкою. Тетяна Хвиль Переглядів: 16
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |