![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 11:17 09.07.2025 Запіканка з кабачком та куркоюПропоную розпочати сезон кабачків із запіканки - смачно, швидко, корисно. На 6 порцій: 350-400 г кабачків 300-350 г курячого філе 50 г цибулі 100 г твердого сиру 180 г кисломолочного сиру 2 яйця сіль та перець за смаком Кабачки промийте, обсушіть та натріть в окрему миску на великій тертці. Посипте кабачки сіллю і залиште на 15-20 хвилин. За цей час кабачки віддадуть зайву вологу, відіжміть їх. Очистіть і подрібніть цибулю. Наріжте філе куряче на невеликі кубики. На сковороді розігрійте олію, спочатку викладіть цибулю, трохи підсмажте, тоді викладіть філе. Обсмажуйте до напівготовності. На дрібній тертці натріть сир. Яйця перемішайте з кисломолочним сиром. Натертий кабачок змішайте з яєчною сумішшю, ретельно перемішайте. У форму викладіть спочатку куряче філе, потім кабачкову суміш, посипте сиром, за бажанням можна присипати панірувальними сухарями, перемішаними із сушеним часником. Духовку розігрійте до 180°. Готуйте запіканку близько 25-30 хвилин до золотистої скоринки. смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. Тетяна Хвиль Переглядів: 40
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |