Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17193)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2150)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2090)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1801)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1790)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1786)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1769)

Ванільне морозиво з пармезаном (1728)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1748)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1723)

Закуска із запечених баклажанів (1710)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1693)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1649)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1673)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1647)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1654)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1563)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1559)

Баклажан-кебаб в духовці (1548)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1532)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Події
15:53 01.07.2023

Сімейний психолог: переваги сімейної психотерапії для вашої сім'ї

Сім'я - це основна одиниця суспільства, і збереження її здоров'я та гармонії є важливим завданням. Але іноді виникають труднощі, які потребують професійної допомоги.

У Києві ви можете знайти багато сімейних психологів, які пропонують сімейну психотерапію. У цій статті ми розглянемо переваги сімейної психотерапії в Києві і як вона може позитивно вплинути на вашу сім'ю.

  1. Вирішення конфліктів: Сімейна психотерапія надає безпосередню можливість усвідомити та вирішити конфлікти, які виникають між членами сім'ї. Психолог допомагає створити атмосферу відкритості і взаєморозуміння, де кожен може висловити свої почуття та потреби.

  2. Покращення комунікації: Ефективна комунікація є ключовим фактором для здорових сімейних відносин. Сімейна психотерапія навчає членів сім'ї навичкам слухання, вираження почуттів і потреб, а також встановлення здорових меж комунікації.

  3. Розвиток взаєморозуміння: Кожен член сім'ї має свою унікальну особистість, потреби та способи сприйняття світу. Сімейна психотерапія допомагає підвищити рівень взаєморозуміння між членами сім'ї, покращити сприйняття інших людей та розвинути емпатію.

  4. Зміцнення зв'язків: Сімейна психотерапія допомагає побудувати здорові взаємини та зміцнити зв'язки в сім'ї. Вона сприяє розвитку довіри, співпраці та підтримки між членами сім'ї, що створює основу для щасливого та здорового родинного життя.

  5. Розв'язання проблем дітей: Сімейна психотерапія також може бути корисною в розв'язанні проблем, з якими стикаються діти. Вона допомагає покращити їхню самооцінку, розвиток соціальних навичок та встановлення здорових границь.

  6. Професійна підтримка: Сімейні психологи в Києві є кваліфікованими фахівцями, які надають професійну підтримку вам і вашій сім'ї. Вони мають знання, досвід та навички для роботи з різними сімейними проблемами і надають вам інструменти для досягнення позитивних змін.

Як вибрати сімейного психолога в Києві?

  1. Досвід і кваліфікація: Переконайтеся, що психолог має достатній досвід роботи зі сім'ями і відповідну кваліфікацію. Дізнайтеся про їх освіту, сертифікати та спеціалізацію у сімейній психотерапії.

  2. Підхід і стиль роботи: Важливо вибрати психолога, з яким ви відчуваєте зручність і відкритість. Розгляньте їхній підхід до психотерапії та переконайтеся, що він відповідає вашим потребам і цінностям.

  3. Рекомендації і відгуки: Питайте рекомендації від друзів, родичів або колег. Також перегляньте відгуки клієнтів про роботу психолога, щоб отримати більш об'єктивну оцінку їхньої роботи.

  4. Зручність розташування: Розгляньте місце розташування практики психолога. Часті сесії сімейної психотерапії вимагають регулярних візитів, тому зручне розташування може бути важливим фактором.

  5. Хімія і відчуття довіри: Важливо встановити хімію та відчуття довіри зі своїм сімейним психологом. Довіряйте своїм інтуїції та оберіть того, з ким ви відчуваєте зв'язок та комфорт.

Звертайтесь до сімейного психолога в Києві, якщо ви відчуваєте потребу у підтримці та допомозі для вашої сім'ї. Сімейна психотерапія може бути цінним ресурсом для вирішення проблем, покращення взаємин та забезпечення здорового родинного середовища.

Переглядів: 5369

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.