|
 Тетяна Хвиль 12:14 15.08.2024
Шоколадно-мигдальна панакота
Цілком демісезонний десерт, який літом можна прикрасити ягодами, осінню - фруктами, зимою-весною - горішками. Освіжаючий і дуже смачний.
На 3 порції:
желатин – 8гр
вода – 48гр
вершки 33% - 200мл
цукор - 30гр
гіркий шоколад – 50гр
молоко – 100мл
мигдальна паста - 30гр.
Желатин замочуємо у воді та залишаємо для набухання. У сотейнику з'єднуємо вершки, молоко та цукор. Нагріваємо до 80С, знімаємо з вогню. Додаємо шоколад та перемішуємо до однорідного стану. Додаємо желатин, розмішуємо до його повного розчинення і розливаємо по формах. Прибираємо в холодильник на 2-3 години до повного застигання. Тетяна Хвиль
Переглядів: 731
|
|
|
|