
Тетяна Хвиль
12:59 11.09.2024
Закуска з огірків по-аргентинські
Насправді, ця закуска нагадує консервацію, яка була популярна років 20 тому - огірки в кетчупі, можливо і зараз її готують, я давно про неї не чула. Аргентинський варіант швидкий, гострий і смачний, особливо під відомий алкогольний напій.
500гр. огірків
100гр води
2ст.л.білого винного оцту
5ст.л. соусу солодкий чилі
1ч.л.солі
50гр. кропу
Нарізати огірки кільцями, скласти в банку. В каструльку налити воду, додати оцет, соус, сіль, кріп, довести до кипіння. Відразу залити огірки, дати охолонути, тоді закрити кришкою і поставити в холодильник на 8 годин.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 612
|
|