
Тетяна Хвиль
09:55 08.11.2024
Салат з томатів та насіння
Ще один легенький салатик, це мій улюблений з овочевих. Раджу спробувати і в жодному разі не нехтувати насінням соняшника - його треба підсмажити на сухій сковорідці та охолодити. Він додає свій смак і хрусткість. Все дуже просто:
На 2 порції:
листя салату - 150гр.
томати - 4 шт
солодка цибуля - 1/2 шт
фета слабосолона - 100гр.
насіння соняшника - 30гр.
Для заправки:
олія оливкова - 2 ст.л.
оцет винний – 0,5 ст.л.
мед – 1 ч.л.
гірчиця дижонська - 1ч.л.
Для салату зелень порвати. Томати, цибулю, порізати, змішати з заправкою, викласти на листя, зверху подрібнити фету та присипати все насінням. Дуже смачно подавати з гріночками з чорного хліба.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 443
|
|