
Тетяна Хвиль
11:30 20.11.2024
Запіканка з капусти
Легка запіканка, її краще готувати з молодої капусти, або з пекінської. Якщо берете страу, то капусту краще розім'яти руками та почекати 5-7 хвилин, після обов'язково віджати від надлишків соку.
На форму діаметром 21 см:
яйця великі - 4шт
борошно - 50гр
кукурудзяний крохмаль – 1 ст.л.
капуста – 400гр
зелень за смаком
сметана – 50гр
майонез – 50гр
сир - 100гр
Пошаткувати капусту. Розмішати яйця з майонезом, сметаною, борошном та крохмалем. Додати капусту, подрібнену зелень та сир, поперчити, посолити за смаком. Випікати при 180С 20-25 хвилин до золотистого кольору. Подавати можна як теплою, так і холодною.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 438
|
|