
Тетяна Хвиль
08:59 04.02.2025
Котлети з щуки та копченого сала
Скільки не кажи гарних слів про рибні котлети, а їх все мало - я зараз і про слова, і про котлети. Сьогодні одні з найсмачніших котлет - щука з копченим салом. Настільки все просто, навіть рецепту як такого не буде.
Філе щуки прокрутити з копченим салом, смаженою цибулею. Посолити, поперчити. Відбити. Поставити в холодильник на годину.
Далі, сформувати котлети, обваляти в сухарях, посмажити на олії з двох сторін.
Довести до готовності у духовці.
Цибулю пасерувати на вершковому маслі до золотистого кольору, на 600гр щуки беремо 100гр сала, одну середню цибулину.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 269
|
|