![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 09:01 05.10.2022 Маринований виноградІ ще трішки заготовок, можливо крайні цього року, але це не точно, бо ще маю трохи ідей. А поки що відразу зберігайте рецепт, от навіть не читаючи - це щось ідеальне до м'яса дичини, до домашніх копченостей, а якщо поруч з'явиться сир із блакитною пліснявою, та на хрусткому багеті! Відкриєш таку баночку взимку та розумієш, що літо близько, а свято завжди з тобою! Ну і давайте вже думати про подарунки до свят - кілька баночок з різною смакотою буде просто ідеально, ну принаймні мої близькі завжди радіють моїм їстівним презентам. Маринад:
Маринад закип'ятити, в кінці додати оцет і дати прокипіти 5 хвилин. Виноград відокремити від гілочок та скласти у стерилізовані банки чи пляшки. Залити не дуже гарячим маринадом, щоб не лопали ягідки. Прикрити кришками та стерилізувати 5-6 хв. Я тепер стерелізую в духовці, при 170С - дуже зручно. Тетяна Хвиль Переглядів: 1624
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |