
Тетяна Хвиль
13:14 24.08.2019
Вершкова кукурудза
Если меня мама учила быть милой, нежной, культурной, это не значит, что я не врежу ногой в глаз, как меня учил папа
Хоч один сезонний рецепт цього літа та й буде, хоча це і не рецепт, а так – рекомендація як полегшити собі життя. Я з таким стикалася постійно – змастити гарячу кукурудзу вершковим маслом. Так, смачно дуже, але смак завжди приглушували попечені пальці. Зараз я розумна, роболю по іншому, що і вам раджу.
Варимо кукурудзу як звичайно, тільки на кожний літр води додаємо 150мл молока і 1ч.л. вершкового масла, варимо 15 хвилин, щоб качани не підіймалися, поклала зверху кришку меншого діаметру. Я брала домашнє молоко, кип’ячене, на фото видно яка там пінка густа, кукурудза вийшла класна! Тільки додала трішки солі і паприки.
Ось такий маленькій нюанс, якій виручить на кухні.
Тетяна Хвиль



Переглядів: 1096
|
|