
Тетяна Хвиль
14:41 04.02.2021
Вівсяно-зернове печиво
Це одне з найулюбленіших в нашій родині https://cake.expert/. Якщо інше печиво печу раз в кілька місяців, а то й років, то це стабільго - раз місяць. Воно практично не доживає до фотосесії, тому фото старе, але саме печиво дуже раджу спробувати.
- 150 гр.вівсяних пластівців
- 100 гр. насіння соняшника
- 50 гр.борошна
- 125 гр. масла
- 1 яйце
- 1 ч.л. розпушувача під ніж
- 100 гр.цукру
- 1 ч.л.ванільного цукру
- 70 гр.в'яленої журавлини.
Всі продукти кімнатної температури.
Насіння підсмажити, охолодити і з пластівцями пробити в блендері так, щоб залишилися шматочки. Масло з цукром збити до пухкої маси, додати яйце, ще раз збити до однорідного стану. Додати вівсянку, борошно, розпушувач і ванільний цукор, розмішати. Додати клюкву. Мокрими руками формуємо шайбочки висотою 0,6-0,7см. Випікаємо при 180С до золотистого кольору, приблизно 20-25 хивилин.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1302
|
|