
Тетяна Хвиль
14:08 19.02.2021
Рієт з лосося гарячого копчення
Ще один паштет-намазка, який неодмінно виручить і на сніданок вихідного дня, і до приходу неочікуваних гостей. Якщо не впадати в паніку від згадки про ціну лосося гарячого копчення, а тверезо розмірковувати про те, що бюджетні хребти лосося сюда теж підійдуть, то рецепт вартий уваги.
250гр. риби гарячого копчення
100гр.крем-сиру
50гр. оливок (найкраще в'ялених)
2-3 пір'їни зеленої цибулі
сіль, перець за смаком
Рибу розібрати на волокна, виделкою розмішати з крем-сиром, додати подрібнені оливки і зелену цибулю. Подавати на підсушених тостах або багеті.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1301
|
|