
Тетяна Хвиль
15:37 22.07.2021
Шоколадно-сирний десерт
Влітку не дуже хочеться важкої, жирної їжі, особливо десертів, тим більше, саме сезон фруктів та ягід, але білкове, низькокалорійне завершення застілля тільки вітається. Хоча ним можна замінити і цілий прийом їжі, додавши улюблених ягід чи фруктів.
На 4 порції:
2 банани
160гр. творогу
100гр.йогурту грецького
15гр.какао
1ст.л. цукру
10гр.желатину +50гр.води
Желатин замочити у воді на 15-20 хвилин. Всі інгредієнти скласти в кастрюлю, пробити блендером до однорідного стану, підігріти до теплого стану, додати желатин, розмішати, щоб желатин розчинився. Розлити у форомочки і залишити в холодильнику на 3-4 години. Консистенція дуже ніжна, чимось нагадує панакоту.
Тетяна Хвиль

Переглядів: 1386
|
|