
Тетяна Хвиль
09:45 24.09.2021
Близькосхідний салат «Табуле»
Найвідоміший салат, який прийшов до нас з Сирії та Ливану - ситний, яскравий, корисний, він ідеально замінить будь-який гарнір до риби аба м'яса. Існує багато версій "правильного" салату, кожен може додвати свої улюблені прянощі, зелень та овочі, навіть традиційний кус-кус замінити на дрібний булгур, а сік лайму - соком лимона або бальзамчним оцтом. Поділюся своїм улюбленим варіантом:
60гр. кус-куса
1 болгарський перчик
1 помідор
кілька листочків м'яти
невеликий пучок петрушки
кілька стебел кінзи
половинка лайму
оливкова олія
сіль, перець за смаком
Відварити крупу, додати олію, сіль, перець, перемішати, охолодити. Овочі дрібно порізати, подрібнити зелень, додати до до крупи, перемішати, все полити соком лайму і подавати.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1423
|
|