
Тетяна Хвиль
15:24 01.11.2021
Ханума
Сьогодні не рецепт, а ідея для тих, хто втомився ліпити пельмені. Так сталося зі мною минулих вихідних - ліпила довго, а тісто з фаршем все не хотіли закінчуватися. Тут я і згадала про рулет Ханума, саме під такою назвою я його вперше і побачила на просторах інтернету.
Нам знадобляться тісто і фарш як пельмені. Тісто розкачуємо якнайтонше, викладаємо тоненьким шаром фарш по всій площі тіста і скручуємо в рулет. Нарізаємо невеличкими шайбочками. На дно каструлі викладаємо підсмажену цибулю і моркву, викладаємо рулетики, заливаємо водою на 1см вище. Солимо, перчимо, приправи додаємо на свій смак, зелен. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності, приблизно годину. Поки тушкується наша ханума, раджу приготувати простенький соус - йогурт, часник, кріп і сіль - буде дуже смачно!
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1168
|
|